streda, apríla 20

*MissMorča2o11 - Ceny*


Ahojte! Tak, konečne sme sa dočkali! Dnes sme boli špeciálne pre vás, s Morčenečko tímom nakupovať,
aby sme našim chlpatučkým víťazom,za ich trpezlivosť pri fotení, a snahu majiteliek o hlasy, kúpili nejakú maličkosť, ktorú si určite zaslúžia.
Ocenené bude prvé,druhé a tretie miesto, ale i tí ostatní taktiež nemusia byť smutní!
Všetky morčiatka sú naozaj krásne, máte ešte 10 dní, poradie sa môže ľahko zmeniť - stačí pár hlasov!
No teraz už prejdime k cenám!

1.miesto: morčiatko na prvom mieste získa sladkú odmenu, oficiálny diplom (vytlačený na papieri, spolu s ostatnými cenami pošleme majiteľke, + 2. diplom, ktorý bude zobrazený na stránke), korbáčik na ohlodávanie zúbkov, fotka morčiatka (so súhlasom majiteľky) bude nastavená ako hlavná fotka na stránke, taktiež špeciálna rubrika o morčiatku.

2. miesto: sladká odmena, oficiálny diplom (vytlačený na papieri, spolu s ostatnými cenami pošleme majiteľke, + 2. diplom, ktorý bude zobrazený na stránke), korbáčik na ohlodávanie zúbkov.

3.miesto: taktiež sladká odmena, oficiálny diplom (vytlačený na papieri, spolu s ostatnými cenami pošleme majiteľke, + 2. diplom, ktorý bude zobrazený na stránke), korbáčik na ohlodávanie zúbkov.



...Poradie sa nám často mení a preto sme sa rozhodli pre takmer rovnaké ceny, keďže sa z vás niektoré naozaj snažia získať čo najviac hlasov pre svoje morčiatko.
Avšak, prvé miesto (aby ste si nemysleli!!) má o trošku sladšiu odmenu!:P tak sa posnažte a možno bude vaša!
30. Apríla, keď už budeme mať výsledky, následne poprosíme majiteľky morčatiek o ich adresy, aby sme im mohli poslať ceny. Adresy nebudú zverejňované na stránke ani nikde inde, potrebujeme vám len potom poslať už spomínané ceny.
Taktiež dúfame,že sa vám páčia!:)
P.S: nezabudnite hlasovať! Ešte stále máte 10 dní, vopred ďakujeme za každý hlas!

morčenečko.blogspot.com - denne čerstvé informácie zo sveta morčiat!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Chrumko a Čili ďakujú za vaše komentáre!Kvik!:* XxX

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...